Szoftver FARM42
Kezelje gazdaságát kattintásokkal

Az egész gazdaságot felhasználóbarát környezetben kell kezelni. Minden algoritmikus műveletet és adatot érthető formában kell bemutatni.

A hatalmas mennyiségű adat, aiket nap mint nap gyűjtenek szenzoraink, értelmetlenek lennének, ha nem tudnánk őket feldolgozni. Ilyen mennyiségű adat feldolgozására már nem hogy az ember nem képes, de a hagyományos szoftverek sem.
A szinte hónapról hónapra (de évről évre biztosan) változó környezet és klíma, a naponta megjelenő eljárások és adatok lassan teljesen követhetetlenné teszik a mezőgazdaság szabályrendszerét. Ezért alkottuk meg azt a mesterséges intelligencia alapú, öntanuló képességekkel rendelkező bigdata szoftverrendszerünkelt, amelyik képes eligazodni az adattengerben, és képes a gazdák számára legjobban testhez álló kommunikációs csatornánk üzenni a gazdáknak, hogy mikor mit is lenne szükségszerű csinálni a földeken. A Farm42 szoftver a motorja az egész szolgáltatásnak.
Orrhosszal a világ előtt
A Farm42 egy komplex új generációs mesterséges intelligenciára épülő öntanuló képességekkel bíró szoftver, amelyik a begyűjtött adatokat tisztítja, rendszerezi, elemzi, és következtetéseket von le belőlük.
A Farm42 egy komplex új generációs mesterséges intelligenciára épülő öntanuló képességekkel bíró szoftver, amelyik a begyűjtött adatokat tisztítja, rendszerezi, elemzi, és következtetéseket von le belőlük.
Technológia + mezőgazdasági szakértelem = jobb minőség, magasabb hozam, alacsonyabb költségek, magasabb bevétel és profit.
A FARM42 egy szoftverfejlesztő vállalat által kifejlesztett technológia. Elsődleges célunk az intelligens problémamegoldás és újszerű alkalmazások kifejlesztése, amelyek segítik partnereinket egy lépéssel a mezőgazdasági piac előtt. Segítségünkkel a gazdálkodók számára lehetővé válik az egészségesebb és jobb minőségű termékek jobb jövedelmezőséggel történő termesztése. Új megközelítést alkalmazunk a mezőgazdasági termékek és szoftverek megoldásaiban, és felhasználjuk az út során szerzett tapasztalatainkat.
Lépjen velünk kapcsolatba!